Flyttstädning i Stockholm och Uppsala

Nytt boende? Vi städar när du flyttar.

Vi erbjuder städservice och gör ditt liv enklare!

Skandbuild Entreprenad hjälper dig med flyttstädning i Uppsala och alla regioner av Stockholm.

Nytt boende? När det är dags att flytta är det mycket att tänka på. Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstädning till våra kunder. Vi erbjuder komplett flyttstädning med fönsterputsning och kvalitetsgaranti.

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste. Samtidigt är kraven på flyttstädning hårda och det är viktigt att både du och den inflyttade är nöjda med resultatet. Därför är det viktigt med professionell flyttstäd så kan du spara din tid och lägga energin på ditt nya boende.

Våra medarbetare har kunskaperna, utbildningen och certifikaten som krävs, därför kan vi garantera ett bra resultat när det handlar om flyttstädning.

En flyttstäd innebär en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och, om material tillåter, fuktmoppas. Våra kunniga städare rengör alla ytor där damm samlas och där det är svårt att komma åt. Vi rengör garderober, ventiler och lampor. Fönsterputs ingår. När vi städat klart genomför vi även besiktning enligt den checklista för flyttstädning som vi arbetar efter. Som resultat får ni en skinande ren bostad och blir garanterat nöjda. Med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in!

För oss är det viktigt att det är enkelt för dig. Därför erbjuder vi en offert med fast pris för en heltäckande flyttstädning, och vid bokning sköter vi pappersarbetet med RUT–avdraget. Vi genomför arbetet noggrant så att både du och den inflyttade garanterat blir nöjda med resultatet.

Anlita oss komplett flyttstädning i Stockholm & Uppsala! Som resultat får ni en skinande ren bostad.

Komplett flyttstädning

Anlita oss för professionell flyttstädning i Stockholm eller Uppsala! Låt oss ta hand om städningen så att du själv kan lägga energin på flytten och den nya bostaden!

Meny