Byggstädning i Uppsala och Stockholm

Byggstädning efter renovering eller ombyggnad

Vi städar efter ombyggnation

Byggstädning i Stockholm & Uppsala

Efter en ombyggnation eller renovering behövs en grundlig städning för att få bort gips, spån och annat som blivit kvar efter ett bygge och för att rensa bort byggdamm. Skandbuild Entreprenad erbjuder en omfattande byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från dammpartiklar. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen i byggstädningen.

Grovstädning, avtäckning, fönsterputs och finstädning

Skandbuild Entreprenad har stor erfarenhet av grovstädningar och saneringar. Med vår kompetens inom området levererar vi ett proffsigt utfört arbete. Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstädning, avtäckning, fönsterputs och finstädning. Vi genomför finstädning som ett sista steg i processen. Städen är omfattande, och vi städar varje detalj och ser till att byggdammet är borta när ni flyttar in!

Vi har lång erfarenhet av byggstädning. Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd, därför utför vår kunniga personal  arbete med högsta noggrannhet och kvalitet. När byggstädning är utförd ger vi kvalitetsgaranti på vårt arbete – det innebär att vi kommer tillbaka om det är något i städningen, som du inte är nöjd med.

Anlita oss för byggstädning efter renovering eller ombyggnad, så gör vi ditt hem skinande rent

Byggstädning i Uppsala och Stockholm

Gruvstädning, finstädning, fönsterputs. Anlita en pålitlig städfirma!

Meny