Städtjänster i Uppsala & Stockholm

Vi erbjuder städservice och gör ditt liv enklare!

Välutbildad personal

Kvalitetsgaranti

Städ med ROT-avdrag

Fönsterputs ingår

Städtjänster

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht. Lägg inte för mycket tid på att fixa det perfekta hemmet – överlåt det till ett proffs istället. Vi är här för att hjälpa er med flyttstäd, storstäd, industristäd och byggstäd. Skandbuild Entreprenad erbjuder städtjänster i Uppsala och alla regioner av Stockholm.

Nytt boende? När det är dags att flytta är det mycket att tänka på. Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste. Samtidigt är kraven på flyttstädning hårda och det är viktigt att både du och den inflyttade är nöjda med resultatet. Anlita oss för professionell flyttstäd så kan du spara din tid och lägga energin på ditt nya boende.

Vi har lång erfarenhet av byggstäd och vår kunniga personal utför arbete med högsta noggrannhet och kvalitet. Vår kunniga personal utför arbete med högsta noggrannhet och kvalitet. Anlita oss för byggstäd i Uppsala eller Stockholm.

Vi har erfarenhet av industristäd i olika typer av produktionsmiljöer och industrilokaler och utför en städning som motsvarar företagets behov och krav. Varje industri är unik med branschspecifika krav, därför måste städlösningen vara anpassad och noga planerad. När du anlitar oss för industristädning skapar du ett bättre intryck både för personal och besökare. Samtidigt får du en tryggare och mer hygienisk miljö.

Meny