Rivning i Stockholm och Uppsala

Vi river snabbt och effektivt

Rivning i Stockholm & Uppsala

Anlita ett tryggt rivningsföretag! Vi tar hand om all sorts rivning och demolering.

Skandbuild Entreprenad utför alla typer av rivning och demolering i samband med renovering, ombyggnad eller vid skada. I vårt arbete följer vi alltid regler för arbetsmiljö och avfallshantering. Vi utför selektiv rivning inomhus och demolerar alltifrån enstaka rum till hela fastigheter.

En kontrollerad rivning

En genomtänkt och strukturerad rivning gör inte bara arbetsprocessen säkrare utan förenklar även sorteringen av rivningsmassorna. Visst material ska omhändertas enligt olika miljökrav och får bara hanteras på ett visst sätt. Vid rivning av betong och tegel kan ibland rivningsmassor återanvändas som utfyllnadsmaterial vid nybyggnation. Vi utför rivning med noggrann planering och kontroll. Oavsett om det gäller större eller mindre rivningar kan ni lita på oss.

Industririvning

INDUSTRIRIVNING I UPPSALA | INDUSTRIRIVNING I STOCKHOLM

Vi utför industririvning, rivning av hela eller delar av byggnadskonstruktioner. Skandbuild Entreprenad har även kunskapen och erfarenheten att utföra demolering på specifika delar inom industrin. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

Skandbuild Entreprenad – din trygg rivningsfirma i Stockholm & Uppsala
Vi hjälper er med rivning & demolering i Stockholm och Uppsala

Söker ni efter ett pålitlig rivningsföretag som kan hjälpa med demolering?

Vi demolerar alltifrån enstaka rum till hela fastigheter. Kontakta oss för prisförslag.

Meny