Ett renoveringsföretag med full kompetens

Totalrenovering i Uppsala och Stockholm

Totalrenovering i Stockholm & Uppsala

Söker du en proffsig renoveringsfirma?

Låt oss på Skandbuild Entreprenad hjälpa dig med totalrenovering i Stockholm & Uppsala! Vi har 13 års erfarenhet inom bygg- och renovering, och fokuserar på kvalitet och personlig service. Som resultat garanterar vi alltid bra och professionellt utfört arbete och att du som kund blir nöjd. Våra medarbetare är byggexperter som kan sitt arbete, vi har kompetens inom målning och tapetsering, snickeri, fönsterbyte, golvläggning och golvslipning och mycket annat, därför kan vi genomföra totalrenoveringar och göra hela renoveringsprocessen enkel.

Dags för en totalrenovering hemma?

En komplett totalrenovering är ett omfattande arbete. Vill du riva ner väggar och förändra boytan, spackla och måla, eller kakla om? Anlita oss så gör vi processen lätt och smidig för dig, så att du kan ägna din tid åt annat!

Vi erbjuder totalrenovering utförd av kompetenta och erfarna hantverkare och därför kan vi garantera att arbetet kommer att utföras noggrant och på högsta nivån. Vårt ambitiösa team av rörmokare, plattsättare och snickare utför totalrenovering för privatpersoner, företag och föreningar.

Skandbuild Entreprenad arbetar med El- och VVS-installationer, måleri- och snickeriarbeten, installation av vitvaror – vi genomför allt som krävs vid en totalrenovering av en bostad i Stockholm och Uppsala. Vi tar hela ansvaret från början till slut och ser till att resultatet blir precis som du vill ha det. Planering, utförande och uppföljning av en totalrenovering sker med högsta möjliga noggrannhet för att du som kund ska bli nöjd. Självklart får du trygga försäkringar, kvalitetsdokumentation och garantier med oss.

Låt oss hjälpa dig att förvandla dina tankar och idéer till ett färdigt hem. Kontakta oss så hjälper vi dig uppskatta kostnaden för din renovering.

Hos oss finns breda kunskaper inom bygg och hantverk:

SNICKERI. ERFARNA SNICKARE I STOCKHOLM & UPPSALA

Behöver du hjälp i bostaden av en kunnig och pålitlig snickare i Stockholm eller Uppsala? Då har du kommit rätt. Skandbuild Entreprenad erbjuder snickeritjänster som altanbyggen, platsbyggda garderober, fönster, dörrar, bokhyllor och trappor samt andra snickeriarbeten. Vi har kompetenta snickare utbildade inom finsnickeri, som levererar vackra, designade möbler samt byggnadssnickerier. Finsnickeri är till för dig som vill kunna njuta av tidlösa, personliga detaljer i hemmet. Oavsett önskemål och storlek på snickeriarbeten kan vi på Skandbuild Entreprenad hjälpa dig. Anlita våra erfarna snickare i Stockholm & Uppsala!

FÖNSTERBYTE

Det är enkelt att byta fönster med oss. Anlita oss om du vill få ett fönsterbyte i Stockholm & Uppsala som håller högsta kvalitet. Vi hjälper dig med måttagning och leverans samt montering. Du får nya fönster som passar in i bostaden och uppfyller de krav som finns på marknaden. Om de befintliga fönstren är gamla kan de tappa sin funktion, till exempel genom att inte längre hålla tätt och orsaka ett drag eller inte stänga ute ljud så mycket som man önskar. Vi hjälper till att byta mot fönster, som är anpassade efter det nordiska klimatet och är tåliga mot såväl kyla och vind som värme. På Skandbuild Entreprenad är vi duktiga montörer och kan installera allt från takfönster till badrumsfönster.

MÅLNING OCH TAPETSERING

Våra erfarna och trevliga hantverkare hjälper dig med målning och tapetsering i Stockholm & Uppsala. Vi erbjuder gratis prisförslag med ett fastpris och ger upp till 3 års garanti på utfört arbete.

En ny tapet kan helt förändra karaktären på ett rum. Rätt val ger rummet ett ordentligt lyft, medan ett sämre val kan skapa mindre trivsel. Vi på Skandbuild Entreprenad ger gärna råd och stöd kring tapetval eller färgval vid målning. För oss är det givetvis viktigt att utföra arbeten med högsta kvalitet. Därför börjar vi alltid med ett noggrant förarbete, där vi tar ned gammal tapet, spacklar och slipar. Det här gör att vi kan garantera ett resultat som både vi och du som kund blir nöjd med. Med oss får du en flexibel lösning för målning och tapetsering i Stockholm när du behöver den.

Anlita oss för målning och tapetsering – med oss är du i trygga händer! Kontakta oss, så kommer vi ut och gör en gemensam genomgång direkt på plats.

GOLVLÄGGNING I STOCKHOLM OCH UPPSALA

Skandbuild Entreperenad utför alla typer av golvläggning i Stockholm och Uppsala. Våra kunniga och erfarna golvläggare har erfarenhet av alla sorters parkett och trägolv. Vi utför olika typer av mönsterläggningar med parkett och arbetar med alla typer av golvläggning. Vi använder oss av moderna metoder för att uppnå ett klassiskt, hållbart resultat. Skandbuild Entreprenad fokuserar på kvalitet och bra service, därför kan vi garantera en god kundupplevelse genom hela processen, från första kontakt till färdigt golv. Vi lägger naturligtvis också golv i andra material än trä, såsom klinker- och tegelgolv, gjutna betonggolv, linoleummattor och så vidare. Oavsett vad du väljer finns vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Anlita oss för golvläggning i Stockholm och Uppsala!

GOLVSLIPNING

Vi slipar ditt golv – Dammfritt och med garanterat resultat.
Skandbuild Entreprenad slipar de flesta typer av trägolv och parkettgolv. Vi anpassar golvslipningen efter vilken typ av golv det handlar om och erbjuder sedan en rad olika ytbehandlingar för att sätta mer prägel på golvet.

Skandbuild Entreprenad använder moderna golvslipningsmaskiner som gör det möjligt att slipa golv utan damm. Anlitar du oss för en dammfri golvslipning, så behöver du inte täcka över eller montera ner inredningen. Efter utförd golvslipning behandlar vi golvet för att det ska skyddas och få en vacker yta. Välj mellan ytbehandlingar såsom olja, hårdvaxolja, lack eller lut för att sätta en personlig prägel på ditt nyslipade golv.

Totalrenovering i Stockholm / Totalrenovering i Uppsala

Hur går det till?

Vår process börjar alltid med att du kontaktar oss så att vi kan boka in ett möte. Därefter besöker vi dig, och går igenom dina önskemål och frågor. Utifrån mötet kan vi sedan presentera en offert med tydlig beskrivning på vad som ska utföras. När ni accepter vår offert bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.

När arbetet är klart stämmer vi av med dig och kontrollerar att du är nöjd och godkänner utfört arbete. Kontakta oss så hjälper vi dig uppskatta kostnaden för din totalrenovering.

Totalrenovering med ROT-avdrag

Spara 30% vid totalrenovering i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar hantverkare för renovering, snickeri, målning & tapetsering, golvläggning i Stockholm & Uppsala, ombyggnad eller underhållsarbeten.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Vi debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Totalrenovering i Stockholm och Uppsala

Hantverkare, snickare i Stockholm & Uppsala, fönsterbyte, målning och tapetsering, golvläggning i Stockholm & Uppsala. Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning gällande totalrenovering!

Meny