Köksrenovering

Dags att renovera ditt kök? Anlita experter i köksrenovering!

Köksrenovering i Stockholm och Uppsala

Låt oss hjälpa er att bygga ert drömkök!

Köket är hemmets hjärta och familjens favoritplats. Därför är det viktigt att funktion, bekvämlighet och design samspelar i en harmoni som får alla att njuter i vardagen. En köksrenovering höjer värdet på bostaden och förbättrar trivsel och livskvalitet.

Skandbuild Entreprenad levererar kvalitativa helhetslösningar inom köksrenovering. Vi har många års erfarenhet inom köksrenovering och hjälper dig gärna med hela din renovering från början till slut! Från första idé till sista kakelplatta finns vi där för dig under projektens gång. I alla projekt vi utför, så strävar vi efter att ha en rak och tydlig kommunikation med dig som kund. Vår ambition är att du ska känna dig trygg och 100% nöjd med resultatet. Vi har självklart alla nödvändiga behörigheter och certifieringar som krävs vid en köksrenovering.

Kontakta oss redan idag om du funderar på att genomföra en köksrenovering i Stockholm eller Uppsala! Låt oss boka ett möte för att träffa dig och titta på köket så kan vi lämna en kostnadsfri offert.

Renovera kök med ROT-avdrag

Spara 30% vid köksrenovering i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar hantverkare för att renovera ditt kök.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Vi debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Anlita experter i köksrenovering i Stockholm och Uppsala

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning gällande planering av ditt nya kök! Vi hjälper er att bygga ert drömkök!

Meny