Badrumsrenovering

Anlita experter i badrumsrenovering i Stockholm och Uppsala!

Dags att renovera badrum?

Vi på Skandbuild Entreprenad är experter på badrumsrenovering i Stockholm och Uppsala!

Vi har lång erfarenhet inom badrumsrenovering; med oss är du i trygga händer. En badrumsrenovering är en komplex process men vi hjälper dig att göra den lätt och enkel. Vi hjälper dig från start till mål och förverkligar ditt drömbadrum.

Skandbiuld Entreprenad är ett serviceinriktat företag med stor erfarenhet av att renovera badrum! Vi utför badrumsrenoveringar i Storstockholm och Uppsala. Genom åren har vi framgångsrikt renoverat alla typer av badrum och fått mängder av goda omdömen från nöjda kunder. Vår personal är kunniga hantverkare med den nödvändiga expertisen för att på ett effektivt och kunnigt sätt renovera ditt badrum, därför kan vi garantera bra resultat. Vi tar hand om hela renoveringen av badrummet, inklusive VVS-installation, rörläggning och elinstallationer. Låt oss hjälpa er att bygga ert drömbadrum!

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning gällande planering av ditt nya badrum!

Renovera badrum i Uppsala eller Stockholm med ROT-avdrag

Spara 30% vid badrumsrenovering i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar hantverkare för renovering, tillbyggnad, ombyggnad eller underhållsarbeten.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Vi debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Badrumsrenovering i Stockholm

Skandbiuld Entreprenad har stor erfarenhet av att renovera badrum.

Badrumsrenovering i Stockholm / Badrumsrenovering i Uppsala

HUR GÅR DET TILL?
Vår process börjar alltid med att du kontaktar oss så att vi kan boka in ett möte. Därefter besöker vi dig, och går igenom dina önskemål och frågor. Efter genomfört hembesök skickar vi en offert till dig med tydlig beskrivning på vad som ska utföras. När ni accepter vår offert bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.

När arbetet är klart stämmer vi av med dig och kontrollerar att du är nöjd och godkänner utfört arbete. Skandbuild Entreprenad avslutar alla genomförda badrumsrenoveringar med en slutbesiktning. Besiktningen genomförs av extern besiktningsfirma. Som kund är du varmt välkommen att delta på besiktningen.

Vid badrumsrenovering lämnar vi alltid garanti på utfört arbete. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig uppskatta kostnaden för din badrumsrenovering.

Låt oss hjälpa er att bygga ert drömbadrum!

Kontakta oss redan idag om du funderar på att genomföra en badrumsrenovering i Stockholm eller Uppsala!

Meny