Renovering – från idé till verklighet

Renovering i Uppsala & Stockholm

Vi är experter på badrum, kök & totalrenovering

15 års erfarenhet och över 1000 utförda projekt

Snabb, detaljerad och tydlig offert med fast pris

En projektchef eller en projektledare på ditt projekt

Intyg och garantier på utförda jobb och högsta kvalitet

RENOVERING I UPPSALA OCH STOCKHOLM

Vi på Skandbuild Entreprenad har många års erfarenhet i branschen. Med våra skickliga hantverkare hjälper vi företag, fastighetsbolag och privatpersoner med alla arbeten inom renovering. Vi har all nödvändig expertis för totalrenoveringar och arbetar från mindre fritidshus till större kommersiella lokaler. Sedan 2013 arbetar vi med alla sorters renoveringar av kök, badrum och våtutrymmen över hela Stockholm och Uppsala.

Det viktigaste för oss att ni som kund kan känna er helt trygga under arbetets gång och att ni blir nöjda med slutresultatet.

Skandbuild Entreprenad erbjuder alla typer av renovering i Uppsala & Stockholm.

Söker du efter erfarna hantverkare i Uppsala eller Stockholm så har du kommit rätt – med oss är ni i trygga händer. Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning gällande den planerade renoveringen!

Erfarna hantverkare i Uppsala & Stockholm

Vi är ett serviceinriktat företag med stor erfarenhet av att renovera badrum! Vi utför badrumsrenoveringar i Storstockholm och Uppsala. Genom åren har vi framgångsrikt renoverat alla typer av badrum och fått mängder av goda omdömen från nöjda kunder. Vi har kunniga hantverkare med den nödvändiga expertisen för att på ett effektivt sätt renovera ditt badrum.

Skandbuild Entreprenad levererar kvalitativa helhetslösningar inom köksrenovering. Vi har många års erfarenhet inom köksrenovering och hjälper dig gärna med hela din renovering från början till slut! Från första idé till sista kakelplatta finns vi där för dig under projektens gång. I alla projekt vi utför, så strävar vi efter att ha en rak och tydlig kommunikation med dig som kund.

En komplett totalrenovering är ett omfattande arbete. Vill du riva ner väggar och förändra boytan, spackla och måla, eller kakla om? Anlita oss så gör vi processen lätt och smidig för dig, så att du kan ägna din tid åt annat!

Meny