Skandbuild Entreprenad

Din byggfirma i Stockholm och Uppsala

Om oss

Kvalitet, trygghet och bra service

Skandbuild Entreprenad utför tjänster inom byggarbete, inomhus- och utomhusrenovering, rivning och städ. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, allt för en trivsammare miljö att vistas i. Vi sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus.

Om du vill ha ett professionellt utfört renoverings- eller byggarbete med kvalitet som inte kostar en förmögenhet är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi har pålitliga och kunniga hantverkare som har många års erfarenhet i branschen.

Med vår långa erfarenhet och fokus på noggrant arbete av hög kvalitet kan vi garantera att du som kund blir nöjd med oss!

Ombyggnad och renovering med ROT-avdrag

Spara 30% vid nybyggnation, renovering eller tillbyggnad.
Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar hantverkare för inomhusrenovering, utomhusrenovering, tillbyggnad, ombyggnad eller underhållsarbeten.

Därför debiterar vi dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket. Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader.

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Våra kunder säger om oss

Kostnadsfritt hembesök

Ibland är det skönt att ha någon att rådfråga. Därför kommer vi gärna hem till dig och berättar mer om våra tjänster och produkter.

Meny