Tillbyggnad i Uppsala och Stockholm

Högkvalitativa byggtjänster

Skandbuild Entreprenad

Låt oss bli din partner vid tillbyggnad i Uppsala eller Stockholm.

Vill du öka boytan och värdet på bostaden med tillbyggnad? Vi på Skandbuild Entreprenad har stor erfarenhet av tillbyggnader i olika omfattningar. När vi ska genomföra ett byggprojekt tar vi hand om hela processen, från idé till färdig produkt. Anlita en pålitlig byggföretag i Uppsala eller Stockholm för ditt byggprojekt.

Alla former av utbyggnad i Uppsala eller Stockholm.

TILLBYGGNAD I STOCKHOLM | TILLBYGGNAD I UPPSALA

Hur går det till?

Vi inleder med ett hembesök där vi tillsammans med kunden diskuterar hur det tänkta slutresultatet ska bli. Det är viktigt för oss att vi säkerställer hur den befintliga konstruktionen är byggd och vilka förutsättningar som finns. I nästa steg planerar vi hur tillbyggnationen ska utföras och erbjuder en offert med en tydlig beskrivning på det som ska göras. Om ni godkänner offerten och anlitar oss som byggfirma, tar vi hand om hela processen från start till besiktning. Vår kompetens och erfarenhet garanterar en smidig och effektiv process.

Vi arbetar med alla typer av tillbyggnad i Uppsala och Stockholm och levererar högsta klass med god service. Med stor kompetens och engagemang garanterar vi ett perfekt resultat.

Vilka möjligheter kan en utbyggnad ge i en bostad?

Med ett extra rum som byggs ut till befintliga bostaden kan man får till exempel extra utrymme för att skapa ett nytt badrum, en bastu eller ett mindre spa, ett vägganslutade uterum, eller en större och mer funktionell entré eller hall.

Möjligheterna är oändliga. Oavsett era behov och önskemål kan vi erbjuda en bra lösning. Välkommen att kontakta oss på Skandbuild Entreprenad. Låt oss bli din partner vid tillbyggnad i Uppsala eller Stockholm.

Tillbyggnad med ROT-avdrag

Spara 30% vid tillbyggnad i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar byggföretag för utbyggnad, tillbyggnad, ombyggnad eller nybyggnad.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Vi debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Anlita en pålitlig byggföretag i Uppsala och Stockholm

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning av våra experter.

Meny