Takläggning

Takläggare i Stockholm och Uppsala med fokus på kvalitet.

Takläggning i Stockholm och Uppasala

Vi vet alla hur viktigt det är att ha ett säkert tak över huvudet som håller oss trygga i alla väder. Anlita oss takläggning i Stockholm och Uppsala

Söker du en takläggare i Stockholm eller Uppsala? Vi har erfarenhet inom takläggning samt alla typer av takarbeten. Vi levererar högsta kvalitet på alla våra tjänster, så som takläggning, takrenovering, lägga plåttak m.m. Våra kunniga och erfarna takläggare utför alla arbeten noggrant för att få ett hållbart resultat. Under arbetets gång kontrolleras och effektiviseras varje hantverkssteg och tekniskt delmoment. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. Våra takläggare garanterar våra kunder taksäkerhet och trygghet.

Takrenovering

En viktig investering för din fastighet

TAKRENOVERING I STOCKHOLM | TAKRENOVERING I UPPSALA

Taket är en av de viktigaste delarna i en fastighet – det skyddar huset och dess ägare från regn, snö och hårda vindar.

Även om livslängden på ett hustak är lång, så slits det med tiden under våra långa vintrar. Därför rekommenderar vi att se över behovet av eventuell takrenovering årligen för att garantera maximal livslängd och bibehålla en frisk och välmående fastighet.

Söker ni efter en pålitlig takläggare? Då har ni kommit rätt. Skandbuid Entreprenad utför takläggning utifrån era önskemål och förutsättningar. Vi utför takrenoveringar, plåtslageriarbeten och takplåtsmålning för företag, fastighetsägare, bostadsföreningar och privata villaägare i Stockholm och Uppsala. Vi ställer höga krav på vår personal och har yrkesskickliga takläggare som utför sitt arbete med gedigen erfarenhet och kunnighet. Går du i tankar om att förbättra ditt taks nuvarande skick och vill ta emot ett offertförslag eller skulle vilja diskutera olika möjliga lösningar? Kontakta oss gärna och få en kostnadsfri rådgivning av våra experter.

Beställ takläggning och takrenovering med ROT-avdrag

Spara 30% vid takläggning i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar byggföretag för takläggning och takrenovering, tillbyggnad eller nybyggnad.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Vi debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Anlita en pålitlig takläggare i Stockholm och Uppsala

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning av våra experter.

Meny