Bygg ditt hus med oss!

Nybyggnation i Uppsala & Stockholm

Totalentreprenad i Uppsala & Stockholm

Funderar ni på att bygga hus i Stockholm eller Uppsala?

Vi är en erfaren byggfirma som erbjuder ett heltäckande koncept där vi tar ansvar för hela byggprocessen. Från planering till utförande, vi hjälper er med totalentreprenad! Vi har goda kunskaper om allt som krävs för att producera ett hållbart, vackert och tryggt boende och tar ansvar för hela processen. Därför kan vi garantera att processen blir lätt och smidig för dig, så att du kan ägna din tid åt annat! Planerar ni att bygga en villa? Vi hjälper er med att ta fram skisser, bygglovshandlingar och allt annat som kan tänkas behövas innan ett projekt kan sättas igång – helt efter era önskemål.

Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där vi som husbyggare åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Vid en totalentreprenad för hus ordnar vi allt från start till slutbesiktning.  Vi erbjuder totalentreprenad i Uppsala och Stockholm. Tillsammans förverkligar vi ert nya hem.

Andra byggtjänster

Vi arbetar såklart även med andra byggtjänster och kan vid behov bygga till exempel en sommarstuga, fritidshus, båthus eller garage. Vi åtar oss även arbete med ombyggnationer och tillbyggnader, och har här både privatpersoner och företag som kunder. Oavsett era behov och önskemål kan vi säkert hjälpa till med bra lösningar och hög kvalitet. Kontakta oss om du vill anlita en pålitlig och erfaren byggfirma. I alla projekt stora som små satsar vi på kvalitet och bra servis och som resultat har vi med framgång utförd många byggprojekt och har mängder med nöjda kunder. Anlita oss så förverkligar vi era idéer.

Planerar du att Bygga en villa i Stockholm eller Uppsala?

Totalentreprenad i Stockholm | Totalentreprenad i Uppsala

Hur går det till?

Vår process börjar alltid med att du kontaktar oss så att vi kan boka in ett möte. Därefter besöker vi dig och går igenom dina önskemål och frågor. Utifrån mötet kan vi sedan presentera en offert med tydlig beskrivning på vad som ska utföras. När ni accepter vår offert bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.
När arbetet är klart stämmer vi av med dig och kontrollerar att du är nöjd och godkänner utfört arbete. Kontakta oss för ett kostnadsfri besök och rådgivning gällande planering av ditt nya hem!

Bygga hus eller en villa i Stockholm eller Uppsala med ROT-avdrag

Spara 30% vid nybyggnation i Stockholm och Uppsala.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% för belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet, när du anlitar byggföretag för  tillbyggnad, nybyggnad eller totalentreprenad i Uppsala & Stockholm.

Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. Därför debiterar dig som köpare bara 70% av arbetskostnaden. Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Bygga hus i Stockholm och Uppsala

Vi erbjuder totalentreprenad i Uppsala och Stockholm. Anlita en pålitlig och erfaren byggfirma så förverkligar vi ert nya hem.

Meny