Skandbuild Entreprenad

– din byggentreprenör i Storstockholm och Uppsala

Vi är en pålitlig och erfaren leverantör av byggtjänster

15 års erfarenhet och över 1000 utförda projekt

Snabb, detaljerad och tydlig offert med fast pris

En projektchef eller en projektledare på ditt projekt

Intyg och garantier på utförda jobb och högsta kvalitet

Byggtjänster i Stockholm och Uppsala

Skandbuild Entreprenad är en pålitlig och erfaren leverantör av byggtjänster i Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder totalentreprenad och sköter hela processen från planering till slutförande. Vi bygger nya hus och villor samt utför mindre byggarbeten vid behov -ombyggnationer, tillbyggnader, takläggning m.m. Med lång och gedigen erfarenhet inom byggtjänster har vi både privatpersoner och företag som kunder. Skandbuild Entreprenad – din byggentreprenör i Storstockholm och Uppsala. Anlita en erfaren
och pålitlig byggfirma för ditt byggprojekt!

Byggentreprenör i Storstockholm och Uppsala

Funderar ni på att bygga hus i Stockholm eller Uppsala? Vi är en erfaren byggföretag som erbjuder ett heltäckande koncept där vi tar ansvar för hela byggprocessen. Från planering till utförande, vi hjälper er med totalentreprenad! Anlita en erfaren byggföretag som har goda kunskaper om allt som krävs för att producera ett hållbart, vackert och tryggt boende.

Söker du en pålitlig byggfirma i Stockholm som kan takläggning? Vi har erfarenhet inom takläggning samt alla typer av takarbeten. Vi levererar högsta kvalitet på alla våra tjänster, så som takläggning, takrenovering, lägga plåttak m.m. Våra kunniga och erfarna takläggare utför alla arbeten noggrant för att få ett hållbart resultat. Våra takläggare garanterar våra kunder taksäkerhet och trygghet.

Högkvalitativa byggtjänster i Stockholm och Uppsala. Vill du öka boytan och värdet på bostaden med tillbyggnad? Vi på Skandbuild Entreprenad har stor erfarenhet av tillbyggnader i olika omfattningar. När vi ska genomföra ett byggprojekt tar vi hand om hela processen, från idé till färdig produkt.

Meny